• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • lire-sterline-1

  Kieran McKeefery, un web-designer de 21 de ani din Barnsley, South Yorkshire, a rămas stupefiat când şi-a verificat online situaţia contului: tânărul s-a trezit titularul a aproximativ 1, 25 milioane de lire sterline (circa 1,7 milioane euro).

  „Am fost tentat să-i cheltui dar am citit că alţii au dat de necazuri când au cheltuit bani care au ajuns în contul lor din greşeală. Mi-aş fi cumpărat a doua zi o maşină nouă – şi alte câteva lucruri – cu banii jos. Pe moment, n-am ştiut ce să fac, dincolo de faptul că am stat şi m-am gândit la toate lucrurile pe care le-aş fi putut cumpăra cu aceşti bani”, a povestit el. McKeefery spune că s-a consultat cu prietena sa, care i-a spus să lase banii în cont şi să nu se atingă de ei.

  A durat 10 zile „agonizante” până ce banii au fost retraşi, pe 6 februarie, mai spune tânărul, citat de presa britanică. El a menţionat că în cont i-au rămas ceva mai mult de 200 de lire, reprezentând dobânda cu care a fost bonificată uriaşa eroare. Detalii pe Paginadepolitică.ro

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top