• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • ws   Scandalul creditelor subprime, în fond credite falimentare  cosmetizate şi vândute unor invetitori dezinformaţi de către marile bănci americane, îşi găseşte finalul în aceste amenzi uriaşe pe care giganţi bancari ca Goldman Sachs, JP Morgan sau Bank of America au fost de acord să le plătească. Procuratura americană şi Departamentul de Justiţie au încolţit marile băni în aceşti şase ani până în momentul în care acestea nu au mai avut ce face şi au acceptat să plătească amenzi şi despagubiri ce totalizează 123 de miliarde de dolari, sumă reprezentată din amenzi, înţelegeri şi despăgubiri, conform SNL Financial şi Time.com. Alte amenzi dicate de statul american: Citigroup 7 miliarde de dolari, JP Morgan 13 miliarde. Nici europenii nu au scăpat de justiţia americană. BNP Paribas a acceptat să plătească 9 miliarde de dolari ca despăgubire pentru încălcări repretate al embargourilor internaţionale. Precedentul caz din Europa îl reprezenta Credit Suisse care  a plătit peste  2.6 miliarde de dolari pentru evaziune fiscală. În total, băncile americane şi europene au fost forţate să plătească peste 130 de milioane de dolari.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  One Response to 130 de miliarde de dolari – au decontat băncile americane şi europene forţate de JUSTIŢIA din SUA

  1. suzana spune:

   Locuri de munca urgente! Incheiati imediat contract legal si incepeti rapid o activitate noua, usoara, serioasa si profitabila! Foarte multi oameni au inceput deja sa lucreze! Seriozitatea noastra este absoluta! Primele castiguri au fost deja acordate! NU este joc piramidal sau MLM! Avem nevoie de operatori online care sa lucreze 3 ore pe zi si sa castige 300 dolari lunar! Pentru a afla detalii,trimiteti textul „Info” la adresa de email: suzanavochin@yahoo.com

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top