• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • Rasvan Radu - CEO Unicredit

  Rasvan Radu – CEO Unicredit

  Sectorul medical a devenit un target pentru investiţiile bancherilor. Astfel, cinci bănci din top 10 au creditat cu  258 milioane de  euro trei companii mari din sectorul medical.

  Astfel în perioada august 2015 – martie 2016 , A&D Pharma, Regina Maria și MedLifeau fost finanţate prin credite directe sau împrumuturi de tip sindicate loan de BCR, BRD, ING, Raiffeisen şi Unicredit  conform mirsanu.ro.

  BRD şi Unicredit au dat cele mai mari împrumuturi per bancă, fiecare finanţând cu câte 63 de milioane de eruo A&D Pharma, totalizând astfel jumătate din finanţările medicale ale băncilor din august până acum.

  MedLife, cea mai mare companie locală de servicii medicale private, a contractat cel mai recent împrumut, de 56 milioane de euro cu un sindicat alcătuit din BCR, BRD, ING Bank și Raiffeisen.

   

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top