• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • bdSIF 1, unul dintre marii investitori din sistemul bancar din România, deţinător de acţiuni la băncile de op de la noi, vrea să se extindă în zona agriculturii, în condiţiile în care 45% din activele sale sunt în acest moment în sectorul bancar.

  SIF1 este orientată către economia reală, industrie şi domenii de importanţă strategică. Intenţionăm să extindem investiţiile în agricultură şi nu ignorăm nici zona de real estate“, a spus pre­şedintele SIF1. Bogdan Drăgoi pentru zf.ro

  SIF1 deţine  0,68% din capitalul Erste Bank, acţionarul majoritar al BCR, un pachet de 4,43% din capitalul Băncii Transilvania, cea mai profitabilă bancă  în 2015, şi un pachet de 2,12% din capital BRD SocGen, a doua bancă din România, în competiţie cu BT, conform zf.ro.

  Agricultura a devenit un punct de atracţie pentru investitorii din domeniul financiar, noi jucători intrând recent pe această piaţă.

  Astfel, ING şi Unicredit s-au lansat recent pe piaţa investiţiilor în agricultură, considerate a fi unul dintre motoarele de creştere economică.

   

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top