• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • Capitalizarea bursieră a Deutsche Bank (DB), banca-fanion a economiei germane, a crescut cu 41% în ultimele trei luni, pe fondul optimismului propagat în toate pieţele lumii ca urmare a dereglementărilor promise din SUA. Doar în prima săptămână din 2017, acţiunile băncii germane au crescut cu aproape 7%, până la o valoare de piaţă de 25,27 mld. euro.

  Sectorul financiar este cel care tractează în acest moment raliul de pieţele internaţioanle, după ce în ultimile şase luni indicii ce urmăresc acest domeniu au crescut cu 50%. Banca a ajuns la o înţelegere de 7,2 mld. dolari cu autorităţile americane în luna decembrie, după ce la început se vorbise de o amendă de 14 mld. dolari pentru nereguli săvârşite de germani în preajma crizei financiare din 2008.

  Deutsche Bank (DB), a 11-a bancă a lumii după activele în administrare, a reuşit să raporteze un profit de 278 mil. euro în trimestrul al treilea, în ciuda faptului că analiştii se aşteptau la o pierdere de aproximativ 610 mil. euro.

  Sursa> Ziarul Financiar

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top