• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • Ana BirchallDeputatul social-democrat Ana Birchall solicită convocarea Comisiei pentru buget-finanţe a Camerei Deputaţilor pentru susţinerea soluţiilor propuse de ministrul Finanţelor, Darius Vâlcov, în urma discuţiilor cu reprezentanţii Băncii Naţionale şi pentru promovarea altor măsuri legislative pentru ajutorarea celor afectaţi de fluctuaţiile cursului de schimb al francului elveţian.

  „Am solicitat biroului Comisiei pentru buget-finanţe a Camerei Deputaţilor să convoace în cel mai scurt timp membrii comisiei pentru a susţine soluţiile propuse de ministrul Finanţelor, domnul Darius Vâlcov, în urma discuţiilor cu reprezentanţii BNR şi pentru promovarea altor măsuri legislative complementare pentru ajutorarea celor afectaţi de fluctuaţiile cursului de schimb al francului elveţian”, a precizat Ana Birchall într-un comunicat de presă preluat de bursa.ro.

  În opinia sa, este imperativ ca toate părţile implicate să se aşeze la aceeaşi masă pentru găsirea de soluţii echilibrate care pot fi puse în practică.

  „Amendarea OUG nr. 46/ 2014 privind re-scadenţarea creditelor prin majorarea plafonului de la 2.200 lei brut la 2.500 lei net este un prim pas pentru ajutorarea a peste 80% dintre cei care au credite în franci elveţieni”, a declarat deputatul PSD Ana Birchall.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top