• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a anunțat că Spațiul Privat Virtual va fi disponibil și pentru persoanele juridice din 1 iunie.

  „Din 1 iunie serviciul Spațiul Privat Virtual este disponibil atât pentru persoanele fizice, direct sau prin împuternicit cât și persoanelor juridice sau entităților fără personalitate juridică prin reprezentant legal, prin reprezentant desemnat sau prin împuternicit. În Monitorul Oficial al României nr. 368/17.05.2017 a fost publicat O.M.F.P. nr. 660/2017 privind aprobarea Procedurii de comunicare prin mijloace electronice de transmitere la distanță între MFP/organul fiscal central și persoanele fizice, persoanele juridice și alte entități fără personalitate juridică. Acest act normativ intră în vigoare la 1 iunie 2017”, se arată în document.

  Potrivit acestuia, serviciile de comunicare electronică, respectiv, Comunicarea prin „Spațiul privat virtual” și Comunicarea prin serviciul „Buletinul informativ” sunt gratuite și disponibile 24 de ore din 24.

  Acest spațiu premite contribuabililor să aibă acces la informații cum ar fi cele pentru contribuțiile de asigurări sociale declarate de angajatori, iar aceștia pot cere eliberarea cazierului fiscal, a adeverinței de venit și pot face cereri de audiență, petiții sau reclamații.

  „Pentru o lansare a serviciului pentru persoanele juridice în condiții optime precizăm că în perioada 29 mai ora 9:00 până în 30 mai, ora 12:00 Spațiul Privat Virtual se va afla în proces de mentenanță”, informează ANAF.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top