• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 •  

  Andreea Paul

  Parlamentara Andreea Paul a depus o interpelare privind banca de stat EximBank, condusă de Sorin Halalai.

  În contextul discuţiilor de transformarea  EximBank în bancă de investiţii, deputata cere mai multă transparenţă publică privind activitatea băncii

  Astazi am depus in Parlamentul Romaniei aceasta interpelare adresata Ministerului de Finante Publice cu privire la activitatea EXIMBANK. a anunţat deputata.

  Andreea Paul a motivat acţiunea prin necesitatea de a afla mai mult despre ceea ce se întâmplă în ograda lui Halalai.

  Navigând pe site-ul Eximbank SA, cu regret am constatat  o totală lipsă de transparență în desfășurarea activității în numele și contul statului, nefiind disponibile nici un fel de informații legate de activitatea în sectorul amintit, o asemenea opacizare crescând riscul interpretărilor. Lipsa de transparență, respectiv lipsa de informare publică referitoare la justificarea folosirii fondurilor alocate din bugetul statului practicată de EXIMBANK SA o considerăm ca o încălcare  flagrantă şi în acelaşi timp voită, a prevederilor legale.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  One Response to Andreea Paul cere transparenţă la EximBank, condusă de Sorin Halalai

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top