• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • ASFAutoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a emis o alertă pentru creditorii asiguratorului Astra, care a intrat în faliment.

  Reglementatorul avertizează că persoanele fizice și companiile care au bani de recuperat de la asiguratorul fondat de Dan Adamescu trebuie să se adreseze Fondului de Garantare a Asiguraților până pe 28 iulie, adică joi. Atunci expiră termenul pentru depunerea cererilor de plată pentru recuperarea creanțelor.

  „În situația în care dreptul de creanță al creditorului de asigurări s-a născut ulterior datei rămânerii definitive a hotărârii judecătorești de faliment, respectiv, ulterior datei de 28 aprilie 2016, termenul de 90 de zile se va calcula/aplica de la data nașterii dreptului de creanță, respectiv data producerii evenimentului asigurat”, se menționează in alerta ASF.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top