• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • ASF

  ASF precizează că în acest fel pune la dispoziţia cetăţenilor un sistem performant de preluare a solicitărilor telefonice care oferă soluţii cu privire la managementul apelurilor şi la vizualizarea şi generarea rapoartelor de trafic.

  Acest sistem va optimiza timpul de aşteptare al consumatorului, va prioritiza apelul în funcţie de zona de interes şi va oferi un acces facil la informaţii. Astfel, persoanele care apelează numărul de telefon gratuit TelVerde 0800 825 627 vor fi rutate către una dintre cele şase linii predefinite: Asigurări – tasta 1; Pensii – tasta 2; Piaţa de capital – tasta 3; Alte informaţii – tasta 4; Abuz de piaţă – tasta 5; Engleză – tasta 6.

  Conform Agerpres, la atingerea numărului maxim de apeluri aferente unei linii, apelantul va fi redirecţionat către celelalte linii libere, în funcţie de nivelul de competenţă al specialiştilor care lucrează în call-center. În cazul în care toţi operatorii sunt ocupaţi, apelantul rămâne în aşteptare până când unul dintre specialiştii care deţin competenţa adecvată pentru tipul apelului devine disponibil. În cazul în care un cetăţean revine cu apel în call-center pentru informaţii suplimentare legate de o petiţie înregistrată anterior, orice operator are posibilitatea transferului/redirecţionării apelului către operatorul responsabil de petiţie.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top