• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 •  

  gs
  Trei economiști de la banca americană care a jucat un rol principal în ultimele două crize financiare dau Brazilia ca favorită la titlul mondial cu 44.2% șanse. Dar criza nu puteau să o prevadă?
  Caracatițele și țestoasele cu talent la prezis au fost surclasate de o bancă celebră déjà pentru talentul cu care se implică în crah-uri, Goldman Sachs.
  Trei economiști de la această instituție financiară au dat publicități un calasament al șanselor la Campionatul Mondial. Deși nu e treaba bancherilor cine câștigă un Campionat Mondial de Fotbal ci când și cum e posibilă o criză financiară, Goldman Sachs a ținut să inițieze acest proiect care probabil se vrea o acțiune de PR pentru bancă.
  Jan Hatzius, Jari Stehn și Donnie Miller de la Goldman Sachs au creditat Brazilia cu 44.2% șanse la câștigarea titlului mondial. Podiumul e completat de Olanda cu 17% și Argentina cu 16%. SUA ocupă locul al 11-lea cu 0.6% șanse.
  Iată Top 10 în viziunea celor de la Goldman SachsȘ
  1. Brazilia – 44.2%
  2. Olanda – 17.6
  3. Argentina – 16.2%
  4. Germania – 12.75
  5. Franța – 2.2%
  6. Columbia – 1.4%
  7. Mexic 1.0%
  8. Belgia – 1.0%
  9. Uruguay – 0.9%
  10. Chile – 0.6%

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  2 Responses to Au provocat criza, acum fac predicții la Mondiale: Goldman Sachs

  1. find coupons spune:

   I quickly keep up discovered this blog to be very instructive and practical. Carry on the nice give good results and writing the appropriate equipment

  2. visit site spune:

   Amaze, this really is a extremely good portion of write which i’ve uncover located in for a long time very long. Accomplish additionally click my place.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top