• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • Asociația Utilizatorilor Români de Servicii Financiare (AURSF) face un apel la Camera Deputaților să ia Legea Dării în Plată în dezbatere în cel mai scurt timp posibil.  Alin Iacob, președintele AURSF cere adoptarea, promulgarea și intrarea  în vigoare a legii să fie fcăută cât mai rapid chiar în cursul lunii aprilie,
  Alin Iacob spune că băncile au vrut  „doar să torpileze legea, au venit doar cu amendamente nerezonabile și cu cerințe inacceptabile”.

  „Legea va avea consecințe benefice asupra creditării, fiind încurajată creditarea responsabilă. Atunci când băncile vor fi conștiente că doar locuința reprezintă garanția creditului, nu vor mai acorda credite de orice valoare, ci doar la nivelul pe care îl vor considera sustenabil pe termen lung, iar atunci când vor trece la executarea silită, se vor asigura că fac tot ce este necesar pentru a obține prețul corect la vânzarea locuinței”, a spus Iacob conform bursa.ro.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top