• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • Avocatul Adrian Cuculis a venit cu un sfat pentru debitorii care vor să benficieze de Legea dării în plată, în contextul deciziei nr. 623/2016 a Curții Constituționale.

  El susține că debitorii trebuie să vină cu dovezi clare că nu pot plăti în continuare ratele la bancă.

  „Avand in vedere ca decizia modifica legea si adauga o noua regula darii in plata, cei care nu vor putea sa faca dovada impreviziunii, in modalitatile clasice pe care le cunoastem deja, vor avea o solutie de inadmisibilitate. Reiterez, faceti rost de adeverinte ca sunteti supra indatorati la banci, recuperatori, ifn-uri, nu uitati sa raportati devalorizarea imobilului la situatia dvs. actuala, adica vanzarea lui nu ar inchide nici macar creditul, aratati ca aveti in intretinere, copii, majori, alte obligatii alte popriri! Toate astea va vor ajuta sa treceti de pasul impreviziunii! Puneti-va in miscare si luptati pentru asta, fiindca armata neagra a bancilor si-a inceput drumul catre campul de lupta, pregatiti-va! O sa vi se ceara sa raspundeti la interogatorii, pregatiti-va pentru intrebari, precum „Daca puteti plati, de ce vreti sa stingeti obligatiile prin darea in plata?” „Ce alte obligatii financiare aveti?” „Stiati ca valoarea chf poate sa creasca „? Ce intelegeti prin curs valutar si daca stiti cum functioneaza? „Ati facut vreodata un schimb valutar?” si alte asemenea. Vi le reiterez din interogatoriile pe care le-am primit din partea bancilor! Preocuparea de baza pe darea in plata”, a scris avocatul pe Facebook.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top