• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • După ce președintele Klaus Iohannis a promulgat Legea dării în plată, avocatul Adrian Cuculiș explică metodele prin care un debitor poate beneficia de noul proiect.

  „Cine face notificarea si ce trebuie sa contina notificarea pentru darea in plata?

  Pentru a fi considerata ca fiind valabila, notificarea este necesar sa fie facuta fie prin intermediul unui avocat fie notar, executorul probabil ca va fi exclus din start avand in vedere ca debitorii deja nu vor sa mai auda de organele de executare.

  De ce este important sa facem procedura de notificare prin avocat?

  Banca are posibilitatea imediat dupa notificare, sa conteste aceasta decizie de dare in plata, in instanta, lucru ce cu certutidine se va intampla, avand in vedere pozitia bancilor, de a respinge aceasta lege ca nefiind in favoarea lor, astfel incat daca notificarea ar fi facuta prin intermediul celorlalte doua categorii, respectiv notari sau executori cercul s-ar inchide tot la avocat.Desigur, poate fi o parere subiectiva insa realitatea ne va confirma acest lucru sau din contra il va infirma”, se arată în articol.

  Continuă pe indrumari-juridice.ro.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top