• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • vangroningenAvocatul Adrian Cuculiș a anunțat că a asistat un client la probabil prima dare în plată aprobată în București, de la promulgarea legii în 13 iunie.

  „Este vorba de stingerea unui credit in sold de 75000 de chf prin care s-a adus ca ipoteca un imobil tip apartament. Astazi la ora :13:30 s-au semnat actele si anume contractul de dare in plata. Precizez ca s-au platit taxe notariale si impozitul de 2% pe tranzactie si ulterior la solicitarea mea expresa, (fiindca banca nu avea un asemenea protocol) imprumutatul, vizibil afectat, a plecat spre imobil pentru a face un proces verbal de intrare in imobil. Ii incurajez pe cei care au de facut notificarile de dare in plata, sa le faca, daca au de platit impozit sa-l plateasca, fiindca daca ordonanta de urgenta intra in vigoare, se pare ca cei care au platit impozitul il vor primi inapoi”, a scris Cuculiș pe Facebook.

  Avocatul a mai spus că banca a venit de bună voie în urma notificării.

  El a precizat că băncile care refuză discuțiile pe darea în plată vor fi chemate în instanță.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top