• 4,6616

 • 3,7864

 • 3,9861

 • 160,3111

 • Avocatul Gheorghe Piperea spune că noul Guvern condus de social-democratul Sorin Grindeanu ar trebui să renunțarea la sesizarea Curții Constituționale pe tema Legii conversiei creditelor în franci elvețieni la cursul istoric.

  Amintim că fostul Guvern al lui Dacian Cioloș a cerut opinia CCR pe acest subiect, iar judecătorii constituționali ar trebui să discute pe 18 ianuarie acest subiect.

  „Ca sa fie congruent cu promisiunile din campania electorala, guvernul Grindragnea ar trebui sa renunte la aceasta sesizare si sa sustina constitutionalitatea legii. Mai ales ca parlamentarul care s-a impaunat cu aceasta lege e acum ministru pentru afaceri europene, iar european este sa actionezi pentru eliminarea abuzului de putere economica a bancilor si sa le sanctionezi drastic pentru practicile lor inselatoare.

  Toti cei care au credite in chf ar trebui ca din secunda urmatoare sa ii contacteze pe noii decidenti pe toate canalele de comunicare si sa le ceara sa se tina de promisiuni, dezavuand gestul extrem al lui Ciolos de a ataca legea conversiei”, a scris Piperea pe Facebook.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  5 Responses to Av. Piperea, despre Legea conversiei: Noul Guvern să susțină constituționalitatea proiectului

  1. […] Oamenii sunt nemulțumiți pentru că Legea conversiei creditelor în franci elvețieni la cursul istoric nu se aplică &icir…. […]

  2. […] Oamenii sunt nemulțumiți pentru că Legea conversiei creditelor în franci elvețieni la cursul istoric nu se aplică încă. […]

  3. […] în franci elvețieni la cursul istoric ar urma să fie discutată de către judecătorii constituționali în acestă […]

  4. […] conversiei creditelor în franci elvețieni la cursul istoric ar urma să fie discutată de către judecătorii constituționali în acestă […]

  5. Cosmin spune:

   Daca Dragnea nu ne sustine l-am votat degeaba. Asteptam cu interes o decizie favorabila atat din partea PSD-ului, iar daca se implica, din partea Curtii Constitutionale. Ar trebui sa vada deciziile si altor state privind CHF-ul. Aceasta situatie trebuia rezolvata de mult ……… ne luam tot timpul de unguri dar au avut sange in instalatie cand a fost vorba de cetatenii lor si au rezolvat problema de atatia ani, iar expunerile lor au fost mult mai mari…..La noi se tergiverseaza tjot timpul…. asta e mrtoda de rezolvare, iar cei afectati tot timpul o iau in freza ca nu sunt protejati de institutiile statului impotriva intereselor strainilor. Tot timpul se protejeaza interesele acestora si nu a romanilor,….. poate e timul sa schimbi directia Dragnea, avem mare incredere in tine ca poti sa faci tot ce nu au facut inaintasii tai… o tara in vare cetatenii sa fie respectati sa fim cu adevarat mandri ca suntem romani. Nu intamplator ai ajuns unde ai ajuns, nu ezita si sa nu uiti de ceea ce chiar iti doresti, la fel ca si noi. Apropo proiectul de lege cu preventia dv se aproba cred ca e ce mai buna masura luata pt micii dezvoltatori dupa ’90 …. continuati asa va rog….

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Scroll to top