• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • bnr1

  V-aţi întrebat vreodată ce ascund seifurile Băncii Naţionale a României? Răspunsul este o avere. Mugur Isărescu ţine sub cheie în impozanta clădire a BNR, peste 32 de miliarde de euro, atât bani reali cât mai ales scripturali.

  Acolo sunt rezervele valutare ale României, acolo sunt o parte din tranşele luate de la FMI .

  Numai în decembrie au avut loc intrări de 2,178 miliarde euro, reprezentând modificarea rezervelor minime în valută constituite de instituţiile de credit, alimentarea contului Comisiei Europene şi conturilor Ministerului Finanţelor Publice cu fonduri europene, şi ieşiri de 1,429 miliarde euro, reprezentând modificarea rezervelor minime în valută constituite de instituţiile de credit, plăţi de rate şi dobânzi în contul datoriei publice denominate în valută şi altele.

  Rezerva de aur s-a menţinut la 103,7 tone. În condiţiile evoluţiilor preţurilor internaţionale, valoarea acesteia s-a situat la 3,29 miliarde euro, a anunţat luni BNR.

  Rezervele internaţionale ale României (valute plus aur) la 31 decembrie2014 au ajuns astfel la 35,506 miliarde euro, faţă de 34,638 miliarde euro la 30 noiembrie 2014 şi 35,434 miliarde euro la 31 decembrie 2013, conform Mediafax.

   

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  4 Responses to AVEREA ţinută sub cheie de Mugur Isărescu în SEIF: 32 de miliarde de euro

  1. anca spune:

   Nu ne spuneti si noua cine sunt MASONII de la masa?,nu de alta, dar sa stim daca banii sunt ai tarii sau ai lor.

  2. FBB spune:

   Imaginea pare rupta dintr-un templu in care Masonii SUNT FARA SORTULETE !.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top