• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • raapps

  Regia Patrimoniului de Stat a estimat în acest an încasări care depăşesc 200 milioane lei din vânzări de imobile, mai mult decât estimările ultimilor ani.

  Asta deşi RAAPPS nu a reuşit să atingă ţinta de venituri din această sursă, încasând de 3-5 ori mai puţin şi având pierderi deşi estima profit.

  Pentru acest an, Regia Patrimoniului şi Protocolului de Stat (RA-APPS) estimează că va încasa 200,2 milioane lei şi va obţine un profit brut de 1,6 milioane lei, conform bugetului de venituri şi cheltuieli aprobat de Guvern.

  Anul trecut, regia nu a obţinut pentru a treia oară consecutiv propria ţintă de încasări din vânzări de imobile, cu 75,8 milioane lei din 190 milioane lei anunţaţi din licitaţii. Pierderile s-au ridicat la 57,2 milioane lei, deşi RA-APPS anunţa că va închide anul cu profit, conform Mediafax.

  Nu ştim de ce RAPPS îşi propune ţinte atât de pompoase, poate are legătură cu previziunile la fel de ciudate ale BNR care prin Lucian Croitoru anunţă posibilitatea unui nou balon imobiliar.

   

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top