• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • În peste 25 ani, Banca Europeană de Investiții a finanțat proiecte în sectorul privat şi public, inclusiv pentru autorități locale, în valoare de peste 13 miliarde de euro, din care împrumuturi semnate în jur de 1,3 miliarde de euro doar în anul 2017.

  „Nu voi accepta niciun fel de prelungire a vreunui acord de împrumut fără argumente foarte clare. Nevoile din România sunt foarte mari, pe diferite zone de interes pentru cetățeni și nu cred că putem justifica prin faptul că echipele care au sarcina să facă acest lucru în ministerele de linie şi nu numai, nu-și fac treaba cum ar trebui. Rolul Ministerului de Finanţe va fi să se asigure că lucrurile merg aşa cum ne dorim cu toţii”, a precizat Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor.

  BEI este instituția financiară a Uniunii Europene înființată în 1958, prin Tratatul de la Roma, cu scopul de a acorda asistență tehnică pe termen lung prin proiecte care susțin dezvoltarea echilibrată a întregului spațiu comunitar și contribuie la coeziunea economică, socială şi teritorială a UE.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top