• 4,6616

 • 3,7864

 • 3,9861

 • 160,3111

 • Banca Mondială menționează în studiul „Doing Business în Uniunea Europeană 2017: Bulgaria, România și Ungaria” care sunt orașele din țară unde un antreprenor poate deschide cel mai rapid o companie.

  „Este mai ușor pentru întreprinzătorii români să demareze o afacere în București, Oradea, Ploiești și Timișoara—unde înregistrarea TVA durează o săptămână, față de două săptămâni în Constanța și aproape trei săptămâni în Craiova. Obținerea autorizațiilor de construire este mai eficientă în Craiova datorită unui proces simplificat de
  obținere a avizelor in etapa premergătoare construirii.

  Iași conduce în domeniul racordării la rețeaua de energie electrică, în timp ce Oradea se evidențiază pentru calitatea superioară a administrației funciare și Timișoara pentru performanța în soluționarea litigiilor comerciale”, potrivit raportului.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Scroll to top