• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • banca-romaneasca

  Banca Românească, membră a Grupului National Bank of Greece, dispune de un plafon de garantare în valoare de 62 milioane de lei pentru programul Prima Casă, până la finalul anului 2015, ceea ce ar susţine acordarea unor împrumuturi totale de 124 milioane de lei.

  „În 2014, valoarea medie a creditelor a fost de 157.000 de lei (echivalentul a 35.000 de euro). Cea mai mare cerere a fost înregistrată pentru apartamentele cu două şi trei camere din marile oraşe”, a declarat, într-un comunicat, Dan Grigoriu, director divizia produse şi segmente retail Banca Românească.

  Dobânda pentru creditele acordate de Banca Românească în programul Prima Casă este formată din ROBOR la 3 luni plus o marjă fixă de 2,5%.

  Pentru achiziţia locuinţelor finalizate, inclusiv cele construite şi date în exploatare de către Agenţia Naţională pentru Locuinţe, valoarea maximă finanţată este, potrivit reglementărilor în vigoare, de 57.000 de euro (echivalentul în lei), iar pentru creditele de achiziţie a locuinţelor noi, limita maximă este de 66.500 de euro (echivalentul în lei). Clienţii Băncii Româneşti beneficiază de un avans de minimum 5% din valoarea împrumutului, lipsa comisioanelor, preaprobare financiară valabilă 90 de zile calendaristice. Sursa: Mediafax

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top