• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • banca-romaneascaBanca Românească a anunțat cu puțin timp în urmă că va reduce dobânzile la franci elvețieni cu mai mult de 0,8%, ca urmare a scăderii dobânzii interbancare LIBOR. Măsura este similară celei luate de Raiffeisen Bank săptămâna trecută.

  Mai exact, Banca Românească va actualiza dobânzile variabile bazate pe indicele LIBOR mai devreme decât era prevăzut în contractele de creditare. Reducerea dobânzii ar fi intervenit oricum ca urmare a scăderii LIBOR, determinată de măsura Băncii Naționale a Elveției de a duce dobânda de referință pentru francul elvețian la -0,75%, însă ceva mai târziu.

  “Decizia a fost luată în vederea sprijinirii clienților băncii în această perioadă dificilă și constituie un instrument suplimentar de protecție a acestora. Măsura vine în continuarea politicii constante a băncii care oferă, încă din 2010, clienților cu dificultăți în achitarea ratelor, soluții de restructurare aplicate în funcție de particularitățile fiecărei situații”, spun reprezentanții băncii.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top