• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • ciorcila

  Anunţată iniţial de Volksbank ca Operaţiunea Iceberg, oferta de conversie a creditelor CHF a rămas acum ca proiect  pe masa conducerii Băncii Transilvania, după ce aceasta a achiziţionat Volksbank.

  Banca condusă de direcortul executiv Omer Tetik şi preşedintele CA Horia Ciorcilă, a anunţat că lucrează împreuna cu echipa Volksbank Romania, „la oferta de conversie care să ajute, prin alternativele sale, clienţii Volksbank Romania care au luat credite în franci elveţieni”

  Lansarea acestei oferte despre care nu se dau prea multe amănunte  va fi efectuată în momentul în care pachetul de acţiuni al Volksbank Romania va trece în proprietatea Bancii Transilvania.

  Scopul ofertei este oferirea unei modalitati de reducere a expunerii totale fata de Grupul Financiar Banca Transilvania, precum si o reducere a ratelor lunare ale clientilor, se arata intr-un comunicat al bancii transmis joi

  Când se va face trecerea pachetukui de acţiuni al Volksbank în proprietatea BT? Se poate deduce din declaraţia lui Omer Tetik din luna decembrie.

  În al doilea trimestru din 2015 vom avea închisă tranzacţia şi preluată banca (…) Vrem să integrăm cât mai repede, dar depinde de aprobările necesare. Până la finele anului viitor vom închide total şi cu rebranding”, a declarat Omer Tetik, director general al Băncii Transilvania.

  Aşadar în intervalul aprilie-iulie această preluare va fi încheiată urmând să vedem atunci ce va conţine oferta BT

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top