• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • Horia Ciorcila Banca Transilvania

   

   

  Banca Transilvania se poate implica în activitatea Volksbank România  înainte de obţinerea autorizării, după o derogare primită de la Consiliul Concurenţei.

   

  Am luat această decizie având în vedere situaţia dificilă în care se află o mare parte a clienţilor Volksbank România care au contractat credite în CHF (franci elveţieni, n.r.). Banca Transilvania are posibilitatea de se implica rapid pentru a găsi soluţii în favoarea consumatorilor afectaţi”, a declarat Bogdan Chiriţoiu, preşedintele Consiliului Concurenţei.

  Conform Legii Concurenţei, o concentrare economică nu poate fi pusă în aplicare înainte de înainte de a fi declarată compatibilă cu un mediu concurenţial normal, printr-o decizie adoptată de Consiliul Concurenţei.

  Volksbank este banca cu cele mai multe credite CHF, iar înainte de preluarea sa de către Banca Transilvania, a anunţat pe căi neoficiale  demararea unei campanii de denominare la un curs avantajos despre care nu se mai ştie nimic.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  One Response to Banca Transilvania a primit aviz de implicare la Volksbank pentru creditele CHF

  1. lili spune:

   Wolskbanc este ceam mai nesimtita banca. A aaparut ca o cooperativa si s-a transformat intr o banca de capatuiala. Pentru cei de la Banca Transilvania… in afara de clientii care mai sunt ai Wolskbanc sa va asteptati sa se reintoarca si cei vanduti abuzi firmei de recuperari creante RABON

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top