• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • tetikReprezentanții Băncii Transilvania au declarat că pregătesc un set de măsuri pentru clienţii Volksbank România care au credite în franci elveţieni şi care sunt afectaţi de aprecierea puternică a monedei elveţiene, estimând că va putea oferi soluţii viabile în aproximativ trei luni, după finalizarea preluării Volksbank.

  „Salutăm decizia Consiliului Concurenţei de a ne acorda mai repede accesul la datele clienţilor Volksbank România. Dorim să ajutăm clienţii Volksbank România care s-au împrumutat în franci. Practic, vrem să replicăm bunele practici ale Băncii Transilvania în relaţia cu aceşti noi clienţi,” a declarat joi într-un comunicat Omer Tetik, directorul general al Băncii Transilvania, citat de Mediafax.

  Potrivit comunicatului, datorită derogării Consiliului Concurenţei, Banca Transilvania va putea propune mai repede alternative pentru clienţi, şi anume la închiderea tranzacţiei, în aproximativ trei luni.

  În urma examinării portofoliului în franci elveţieni al Volksbank România, Banca Transilvania va pregăti o serie de soluţii în favoarea clienţilor care au credite în franci elveţieni. Soluţiile finale vor fi prezentate după consultări cu BNR, Ministerul Finanţelor şi, după caz, cu foruri legislative relevante.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  3 Responses to Banca Transilvania îi amână pe clienții Volksbank. Conversia, cel mai devreme în aprilie

  1. […] Banca Transilvania îi amână pe clienții Volksbank. Conversia, cel mai devreme în aprilie […]

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top