• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • Valoarea schimburilor comerciale dintre Grecia și România ar putea ajunge la 1,5 miliarde euro în următorii ani. România se află pe locul al 13-lea ca țară de destinație a exporturilor grecești, conform lui Ioannis Markos, consilierul economic și comercial al Ambasadei Greciei la București.

  banca-romaneascaRomânia se situează pe locul al 19-lea între cei mai importanți furnizori ai Greciei și pe locul al 13-lea ca ‘țară client’. Cu toate acestea, comerțul bilateral nu reflectă încă potențialul real (datorat mai ales proximității geografice), al relațiilor comerciale dintre cele două țări, dar suntem încrezători că în următorii ani se va ajunge la suma de 1,5 miliarde de euro. Investițiile grecești în România sunt prezente în toate domeniile de activitate economică, dar mai ales în industria alimentară, comerț cu amănuntul, sectorul bancar, agricultură și servicii, a spus consilierul elen.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top