• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • euro

  Băncile trebuie să îi oprească pe traderi să facă schimb de informaţii cu privire la ordinele primite de la clienţi, potrivit unui nou cod global de conduită care oferă dealerilor mai multă claritate cu privire la ceea ce pot sau nu să spună pe piaţa valutară, transmite Reuters.

  Potrivit unui document consultat de Reuters, noul cod global de conduită a fost convenit la începutul acestei luni de un comitet pentru piaţa valutară compus din reprezentanţii celor mai mari bănci centrale din lumea dezvoltată.

  Noul cod încearcă să precizeze ceea ce constituie informaţii confidenţiale şi să ofere participanţilor de pe piaţă mai multe detalii cu privire la ceea ce pot spune între ei în special cu privire la ordinele trimise zilnic spre executare cu ocazia sesiunilor de fixing

   

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top