• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • leiCele mai mari dobânzi la depozitele în lei pe trei luni sunt oferite în prezent de două bănci de talie mică, RIB (3,8% pe an) şi TBI Bank (3,75% pe an), cele două instituţii de credit fiind singurele care mai oferă dobânzi de peste 3,5% pe această scadenţă.
  Dobânzi de 3,5% pe an au Carpatica, Banca Feroviară şi Volksbank, una din primele zece bănci din sistem, este o excepţie în acest clasament, băncile de talie mare fiind poziţionate de regulă cu bonificaţiile pe termen scurt pe palierul de 2% pe an.
  Depozitele în lei ale populaţiei erau de 81,4 miliarde de lei în august, în creştere cu 5% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Ritmul de creştere era de circa 9% la începutul anului.
  6-top-dobanzi
  Citește continuarea zf.ro

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  6 Responses to Băncile cu cele mai mari dobânzi la depozite în lei pe 3 luni

  1. mattew crorkz spune:

   rKmLEj great points altogether, you simply won a new reader. What would you suggest about your submit that you simply made a few days in the past? Any sure?

  2. gnhdkgfvcskqdhiaqkhrvhjmeepiorbsh

  3. chernov behmer forewarn thudd cinematography Jeana doren ramblin coolers

  4. Nicely ipad device is a expensive gadget however. Although little bit a spend of cash . -= NpXp’s previous blog… Precisely how Never to Get Banned Through Yahoo or google Adsense =-.
   louis vuitton outlet http://www.joinbubble.com

  5. cheap jordans spune:

   plz help me to be able to obtain LG ELECTRONICS R400 XNote Driver program.
   cheap jordans http://www.survocom.com/jordans.php

  6. Make an impression on, here is the fabulous little bit of article which I have bump into into drawn out reasonable length of time. Can sometimes head to a few internet page.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top