• 4,6616

 • 3,7864

 • 3,9861

 • 160,3111

 • Marine Le Pen, liderul partidului Frontului Naţional din Franţa, a spus că toate băncile franceze au refuzat să se întâlnească cu ea pentru a discuta posibilitatea finanţării campaniei prezidenţiale, scrie Bloomberg.

  Toţi ceilalţi candidaţi au primit finanţări din partea băncilor, a spus Le Pen într-un interviu pentru televiziunea France 2.

  ”Faptul că băncile nu vor să ne crediteze pe noi, jucând astfel un rol politic, este o problemă reală pentru democraţie”, a spus ea. ”Băncile au ajuns să decidă cine candidează şi cine nu”, a adăugat ea.

  Liderul partidului anti-euro şi anti-imigraţie Frontul Naţional a spus că îşi va îndrepta atenţia către bănci străine pentru finanţare.

  În Franţa, fonduri publice sunt oferite către candidaţi pentru cheltuielile de campanie după alegeri, dacă reuşesc să obţină măcar 5% din voturi. Sondajele arată că Le Pen va câştiga cel puţin 20% din voturi în prima rundă a alegerilor prezidenţiale. Sursa: zf.ro

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Scroll to top