• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • SberbankBăncile rusești  își vor putea reface capitalul utilizând fonduri în yuani, a afirmat Mikhail Sukhov, adjunctul șefului Băncii Centrale a Rusiei, transmite TASS.

  „În general, cred că va fi dificil dar nu sunt motive să înregistrăm situații problematice. Acest an nu va fi ușor dar cred că gestionarea situației băncilor într-o situație dificilă nu este mai puțin importantă decât într-o perioadă când situația de pe piață este favorabilă”, le-a declarat jurnaliștilor Mikhail Sukhov, prezent în Elveția la Forumul Economic Rus.

  „Nu au existat eforturi de stimulare artificială a plăților în alte monede, noi doar am extins lista valutelor care pot fi folosite la majorarea capitalului. Nu este o măsură artificială, doar menajează disconfortul investitorilor chinezi care vor să facă investiții în yuani”, a explicat oficialul rus, potrivit profit.ro.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top