• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • rubleCriza sectorului bancar din Federația Rusă devine tot mai acută: doar una din 20 cereri de creditare a fost aprobată la sfârșitul lui 2014, iar restanțele la credite devin tot mai mari.

  Din cauza crizei, 94,7% din cererile de creditare sunt refuzate, potrivit datelor Biroului Unificat de Creditare din Federația Rusă. Comparativ cu începutul lui 2012, numărul cererilor aprobate s-a redus de trei ori.

  La sfârșitul anului trecut, doar unul din 20 de cetățeni ruși care depuneau cerere reușea să primească un credit. Cu trei ani înainte, această cifră era de trei ori mai mare. Directorul Biroului Unificat de Creditare, Nicolai Maiasnikov, spune că băncile au redus numărul de cereri de creditare aprobate de 4-5 ori, iar în 2015 condițiile de creditare vor deveni și mai stricte, scrie agora.md.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top