• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • atm

  ANPC vrea să reglementeze informarea clienţilor bancari care niciodată nu ştiu ce comisioane plătesc la operaţiunile pe care le realizează la bancomat.

  Având în vedere că băncile schimbă comisioanele fără o informare prealabilă a clienţilor, despre consultare nici vorbă, ANPC intenţionează să reglementeze acest lucru prin obligarea băncilor de a afişa comisioanele la bancomat.

  Autoritatea a pus în dezbatere publică Ordinul privind unele măsuri de informare a consumatorilor la operațiunile de plată prin intermediul ATM-urilor.

  Pe ecranul  terminalelor ATM vor fi înscrise, în funcţie de operaţiunile efectuate de către client, toate costurile tranzacției în sumă exactă. Astfel, clientul va avea posibilitatea, de a renunţa sau de a continua serviciile solicitate  și efectuate prin intermediul ATM.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top