• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • George Georgakopoulos BancpostBancpost a comunicat bilanţul pe 2015 raportând un profit net de 35,2 milioane lei. Cheltuielile băncii au scăzut cu 16,4%, iar indicatorul costuri/venituri a scăzut cu 5%, ajungând la 76%.

  Volumul creditelor şi al depozitelor s-a menţinut la un nivel constant (respectiv 78%), fapt ce susţine capacitatea băncii de a-şi autofinanţa operaţiunile din România.
  ‘2015 este anul care a marcat revenirea la profitabilitate pentru Bancpost şi care a adus reale perspective de creştere. Bancpost este pregătită pentru o creştere a business-ului pe termen lung şi va continua să contribuie, ca bancă sistemică, la susţinerea economiei şi a clienţilor săi’, a declarat George Georgakopoulos, CEO Bancpos, conform bursa.ro.

  În paralel, banca a continuat şi în 2015 să-şi optimizeze sursele de finanţare prin gestiunea activă a portofoliului de depozite retail, precum şi prin atragerea de resurse de la Instituţiile Financiare Internaţionale (BERD, IFC, BEI).
  Bancpost este o bancă universală importantă în România cu o prezenţă de 25 de ani pe piaţa locală şi o reţea de 147 de unităţi şi 7 centre de afaceri. Banca gestionează un portofoliu de aproximativ 1 milion de clienţi corporativi, de retail şi instituţionali.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top