• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • George Georgakopoulos Bancpost

  Bancpost a prezentat duminică o ofertă individualizată de conversie în lei pentru clienții cu credite în franci elvețieni garantate cu ipotecă, informează un comunicat de presă al băncii.

  Oferta Bancpost constă în dobândă fixă redusă de 1,5% pe an pentru primii trei ani, ceea ce se va reflecta într-o reducere medie a ratei lunare de 30%. După această perioadă se va aplica o dobândă individualizată variabilă, compusă din marja fixă și indicele ROBOR la 3 luni.

  ‘Există un interes crescut din partea clienților pentru propunerile de conversie a creditelor, iar noua ofertă Bancpost vine în întâmpinarea acestor așteptări’, a declarat Andreea Mincu, Director Executiv în cadrul Bancpost.

  Oferta de conversie prezentată de Bancpost se va realiza la cursul de schimb al băncii de la momentul realizării conversiei și nu presupune niciun comision de administrare credit și analiză din partea băncii. În perioada următoare, clienții Bancpost cu credite în franci elvețieni garantate cu ipotecă vor fi invitați în unitățile băncii pentru prezentarea noii oferte de conversie.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top