• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • bceBanca Centrală Europeană (BCE) se va muta luna aceasta în noul sediu de pe malul râului Main, după o întârziere de trei ani, scrie The Financial Times, citat de ZF. Întârzierea mutării a majorat costurile noii clădiri la 1,2 miliarde de euro, de la un cost estimat iniţial la 850 milioane de euro. Peste 2.600 de angajaţi ai băncii, inclusiv cei şase membri ai consiliului executiv, se vor muta în noul sediu modern din cartierul Ostende al Frankfurtului, dar din lipsă de spaţiu, echipa de supraveghere a băncii va rămâne în vechiul sediu Eurotower din cartierul financiar al Frankfurtului.

  Costurile suplimentare legate de noua clădire includ o creştere a preţurilor materialelor de construcţie, schimbarea contractorului şi dificultăţile de a lucra pe un şantier unde este amplasată o clădire istorică.

  Mai multe detalii pe zf.ro

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top