• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • Darius ValcovLa doar o zi după ce BCR a anunțat că a epuizat plafonul de garantare pentru creditele acordate prin programul Prima Casă în acest an și că a cerut o suplimentare a fondurilor, ministrul Bugetului s-a simțit și a găsit banii necesari pentru a satisface necesitățile băncii austriece.

  Darius Vâlcov nu este străin de această bancă nici în viața de zi cu zi, soția sa Lavinia Șandru având un cont curent de dimensiuni considerabile deschis la sucursala Piața Romană, nu mai puțin de 155.000 de lei. Deși contul respectiv apare în declarația de avere depusă în 2014 de Vâlcov, cu data deschiderii 2009, în declarația depusă în 2012, la preluarea mandatului, el nu apărea deloc.

  Potrivit unui comunicat de pe site-ul ministerului de Finanțe, vineri a fost aprobată o majorare a plafonului de garantare fix cu suma pe care BCR o primise la precedenta majorare, 136 milioane de lei. În comunicat nu se specifică dacă banii sunt pentru toate băncile sau doar pentru una, însă coincidența de sumă ne poate îndrepta către o concluzie.

  De asemenea, până la sfârșitul lunii ministerul va iniția o Hotărâre de Guvern prin care să suplimenteze plafonul de garantare cu sumele necesare până la finalul anului.

  Intervenția rapidă a ministerului nu a adus mari îmbunătățiri programului, însă a salvat BCR de la pierderea unei părți a clienților. Asta în condițiile în care alte bănci din sistem mai au câteva sute de milioane de lei disponibile în cadrul ”Prima Casă”.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  5 Responses to BCR a comandat, clientul Vâlcov a executat, după doar o zi

  1. 367610 565721I just now discovered your weblog post and now I

  2. Rolande Leval spune:

   179754 802419What cell telephone browser is this internet site page optimized for Internet explorer? 75729

  3. Hello! Ive just returned from France, there was billboards everywhere jeux concours gratuits, just what does it mean? Thanks!

  4. Wow! Thank you! I continuously wanted to write on my site something like that. Can I include a fragment of your post to my site?

  5. click here spune:

   Astounding, this really is fantastic item of document which I have get for a long time a very long time. Execute equally vacation my website.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top