• 4,6599

 • 3,8182

 • 3,9533

 • 163,5981

 • BCR a anunțat că a aprobat peste 1.300 de credite de prefinanțare în cadrul programului StartUp Nation.

  Din cifra totală, 1.278 au fost trimise deja spre aprobare la FNGCIMM. În acest context, peste 200 de antreprenori care au aplicat la BCR pentru finanțările acordate de bancă prin program și-au primit deja banii necesari dezvoltării afacerilor, cei mai mulți provenind din IT, producție și industrii creative.

  ”Ca în orice proiect aflat la început de drum, încercăm să perfecționăm fiecare proces și etapă de colaborare cu instituțiile implicate, dar ceea ce ne bucură în mod special este efervescența antreprenorilor din programul StartUp Nation”, a spus Lucian Mâțu, Director Executiv Produse și Segmente Micro.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  One Response to BCR: Peste 1.300 de credite de prefinanțare în cadrul programului StartUp Nation

  1. costica spune:

   Cautam moderatori de anunturi. Primiti plata pentru fiecare anunt moderat. Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane le posteaza, apoi sa le aprobati afisarea in sistem. Nu este necesara experienta. Va invatam noi totul. Cereti detalii la adresa de email
   pacurarucostica1963@gmail com

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Scroll to top