• 4,6616

 • 3,7864

 • 3,9861

 • 160,3111

 • "sergiu manea bcr"

  Banca Comercială Română, controlată de austriecii de la Erste Bank, a anunțat că va accepta un avans care pleacă de la 25% pentru credite ipotecare, dar numai pentru anumite orașe mari.

  BCR, care este cea mai mare bancă din sistem, a luat această decizie după ce în mai anunțase că va crește avansul la 35% pentru credite ipotecare/imobiliare. Mișcarea BCR venise după adoptarea Legii dării în plată.

  Acum, este acceptat un avans minim de 25%, pentru imobile situate în Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Constanța, Craiova, Brașov, Galați, Ploiești, Oradea, Brăila, Arad, Pitești, Sibiu, Bacău, Târgu Mureș, Baia Mare, Buzău, Botoșani, Satu Mare sau București.

  Astfel, avansul minim este cuprins între 25% și 35% din valoarea investiției, în funcție de localitatea în care este imobilul ipotecat.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  3 Responses to BCR scade avansul cerut pentru case după adoptarea „Dării în plată” în marile orașe

  1. […] prima fază, lista BCR în care se acorda credite imobiliare cu avans de 25% cuprindea 20 de localități, respectiv Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Constanța, Craiova, Brașov, […]

  2. […] prima fază, lista BCR în care se acorda credite imobiliare cu avans de 25% cuprindea 20 de localități, respectiv Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Constanța, Craiova, Brașov, Galați, Ploiești, […]

  3. […] prima fază, lista BCR în care se acorda credite imobiliare cu avans de 25% cuprindea 20 de localități, respectiv Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Constanța, Craiova, Brașov, Galați, Ploiești, […]

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Scroll to top