• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • razvan temesanFostul preşedinte al Bancorex Răzvan Temeşan a pierdut, definitiv, la Curtea de Apel București (CAB), procesul în care a cerut să primească de la BCR peste 4,5 milioane de euro, în contul drepturilor salariale din momentul în care a fost concediat până la depunerea cererii. Temeșan câștigase, în primă instanță, acest proces, la Tribunalul București.

  „Respinge ca nefondate recursurile declarate de recurentul-reclamant TEMEŞAN RAZVAN LIVIU.

  Admite recursul formulat de recurenta-pârâtă BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ SA.

  Modifică în parte sentinţa atacată.

  Respinge ca neîntemeiate pretenţiile din acţiune privind obligarea pârâtei la plata către reclamant a:

  – drepturilor salariale aferente perioadei 27.02.2009-09.09.2014, actualizate cu indicele de inflaţie la data plăţii efective;

  – contravalorii dobânzii legale aferente;

  – daunelor morale.

  Respinge ca neîntemeiate pretenţiile din acţiune privind constatarea calităţii de salariat a reclamantului pe funcţia echivalentă în organigrama BCR cu cea de director general executată în cadrul Bancorex”, se arată în sentința CAB.

  Tribunalul Bucureşti a obligat BCR, în septembrie anul trecut, să-i plătească lui Răzvan Temeşan drepturile salariale aferente perioadei cuprinse între 27 februarie 2009 şi 9 septembrie 2014, în cuantum de 70.000 de euro lunar și daune morale în cuantum de 100.000 de euro.

  Răzvan Temeşan a fost preşedinte al Bancorex între 1992 şi 1997. În 1999, împrumuturile neperformante ale Bancorex au fost preluate de stat, iar BCR a absorbit restul activităţilor.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top