• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • sergiu-manea-va-fi-noul-ceo-al-bcr_size9BCR apelează la soluţii digitale lansând un centru video de consiliere în Piaţa Victoriei din Capitală.

  Video-consilierul poate fi accesat după terminarea programului cu publicul, interacţiunea cu clientul fiind făcută printr-o sesiune video.

  Tehnologiile lansate sunt: Video-consilier  – conceptul de consiliere video live.

  Masa cu ecran Interactiv – asistență prin simulatoare de produse și servicii bancare.

  Idesk – Ecran informativ prin care clientul participă în mod direct împreună cu consilierul pentru identificarea celor mai bune soluții pentru nevoile sale financiare.

  Servicii complete de tranzacții bancare 24/24.

  Business HUB pentru clienții BCR: aceștia pot alege eXperience BCR pentru întâlniri cu partenerii lor de afaceri într-un spațiu dedicat și echipat în acest scop cu: wi-fi, conference call system, TV LCD pentru proiecții.

   

  “Investim susţinut în agenţii, tehnologie şi oameni punând la dispoziţia clienţilor posibilitatea de a testa şi de a înţelege serviciile bancare la un alt nivel. Aducem evoluţia tehnologiei şi interacţiunea umană de încredere într-un concept integrat de agenţie a viitorului. eXperience BCR – sucursala digitală va deveni un instrument major în strategia de educare a clienţilor pentru digital banking“, a afirmat Dana Demetrian, vicepeşedinte retail&private Banking din cadrul BCR.

  BCR_Unitate_digitala

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top