• 4,6656

  • 3,9462

  • 4,0129

  • 165,6222

  • sergiu-manea-va-fi-noul-ceo-al-bcr_size9BCR, cel mai mare jucător din sistem, privind impactul Legii dării în plată arată că, luând în calcul situaţia actuală din piaţă, în care doar 1 din 10 clienţi are posibilitatea să prezinte un avans de peste 30% din valoarea imobilului, numărul de clienţi eligibili se va reduce cu 60% în următorii cinci ani, de la 270.000 de clienţi la 110.000.

    “Programul Prima Casă va dispărea, considerând situaţia efectivă în care garanţia statului devine nulă, coform prevederilor actuale ale Legii Darea în Plată, iar, fără garanţia statului, instituţiile financiar bancare nu vor mai putea oferi facilităţile de avans scăzut şi dobândă redusă”, consideră analiştii de la BCR, conform zf.ro.

    Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

    Related Posts

    2 Responses to BCR spune că 60% dintre clienţi nu vor mai putea accesa un împrumut

    1. STEFAN spune:

      Cata grija are BNR cu Isarescu si Olteanu de banci. Cei care au luat imprumuturi ca sa le „duduie ” lor economia nu mai conteaza.Bancile trebuie sa imparta riscurile cu clientii .Am platit tot felul de comisioane,taxe sau asigurari si garantii {pe ipoteca ,pe viata,pe credit….}iar banca BCR nu a platit absolut nimic si nu a facut decat sa ma jecmaneasca ,sa ma ameninte si sa imi distruga sanatatea fara a incerca un mod de solutionare.Tare mai plang guvernantii BNR cand scancesc bancile,dar oare de ce?Nu cumva seamana a interese financiare?Vrem impartirea riscurilor{nu vrem pomana},ei au facut evaluarile asa ca sa nu mai boceasca.

    2. Manuela spune:

      Vai câta grija !!!! WOW, sunt impresionata ! Pai daca va ff*tea grija romanilor unde stau nu ii jecmaneati ca in codru pana acum ! Nenorociților si lacomilor ce sunteți ! Ca sa parafrazez pe Marin Preda in Moromeții , altfel v-as înjura ca pe ultimii escroci , ceea ce si sunteți …

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

    Scroll to top