• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • grecia
  Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) şi Ambasada Greciei în România au organizat o masă rotundă în Bucureşti, pe 10 decembrie, pentru a discuta investiţii şi oportunităţi de afaceri pentru companiile greceşti în România. Evenimentul găzduit de biroul BERD din Bucureşti a reunit 25 de investitori privaţi greci, inclusiv bănci.
  James Hyslop, Director BERD România, a declarat: “Grecia şi România se bucură de legături economice istorice şi în prezent companiile greceşti joacă un rol important în stimularea dezvoltării economice atât în România cât şi în întreaga regiune. BERD este partener al băncilor greceşti şi companiilor private din regiune şi este dispusă să intensifice cooperarea şi investiţiile comune.”
  James Hyslop a adăugat: “România creşte eforturile de îmbunătăţire a climatului de afaceri şi atractivitatea pentru investitorii străini. Ţara are o piaţă internă în creştere, o forţă de muncă bine educată şi un potenţial de creştere imens, conform curierulnational.ro.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top