• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • BNRBanca Naţională a României, instituţie în cadrul căreia lucrează aproximativ 1.900 de persoane, scoate la concurs un post de referent de specialitate cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată .

  Termenul limită de înscriere era 22 decembrie, însă instituţia menţionează că a prelungit acest termen, dar nu spune până când. Printre atribuţiile principale ale postului se numără asigurarea transmiterii/recepţionării în bune condiţii a mesajelor financiare prin intermediul reţelei SwiftNet, efectuarea instalărilor de noi versiuni ale produselor software utilizate, efectuarea operaţiunilor de backup şi restaurare a bazei de date pentru produsele Alliance Access, Alliance Gateway şi SwiftNet Link.

  BNR cere studii superioare absolvite cu examen de licenţă, minimum doi ani experienţă profesională pe posturi în operarea şi administrarea infrastructurii locale şi cunoştinţe de instalare, configurare şi administrare a suitei de aplicaţii Switf Alliance.

  Articolul integral pe ZF.ro.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top