• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • OLYMPUS DIGITAL CAMERABanca Naţională a României (BNR) va aloca aproape un milion de lei, fără TVA, pentru modernizarea ascensoarelor din imobilele centralei BNR, potrivit unui anunţ de participare postat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP). Contractul urmează să fie încheiat pentru o perioadă de 12 luni de la data atribuirii, potrivit Agerpres.

  Lucrările de modernizare a lifturilor vor fi făcute în imobilele din strada Doamnei numărul 8, strada Lipscani numărul 25 şi strada Lipscani numărul 16. Compania care va câştiga licitaţia trebuie să înlocuiască componentele de comandă, de acţionare, mecanice și electronice pentru şapte ascensoare montate în imobilele centralei BNR şi să implementeze un sistem centralizat de monitorizare pentru zece ascensoare.

  Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 18 mai 2015, ora 12,00.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top