• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 •  

  bnr1

  Investițiile străine directe în România au totalizat 2,426 miliarde de euro în 2014, în scădere față de 2013, când volumul total atras a fost de 2,713 miliarde de euro, potrivit datelor publicate de Banca Națională a României.

  ‘Investițiile directe ale nerezidenților în România au însumat (în 2014 — n.r) 2.426 de milioane de euro, din care participațiile la capital (inclusiv pierderea netă estimată) au înregistrat 2.581 de milioane de euro, iar creditele intragrup au avut o valoare negativă de 155 de milioane euro (net)’, se precizează într-un comunicat al BNR.

   

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  One Response to BNR: Investiții străine directe de 2,4 miliarde de euro în 2014

  1. Dan spune:

   Noutate absoluta, oferta de lucru la domiciliu, doar acum! Oferta este acum un fenomen, pentru ca tot mai multi oameni s-au convins de seriozitatea noastra! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala, conditia minimala : calculator conectat la internet , cunostiinte minime de operare pe internet . Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: dannicolcioiu@gmail.com

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top