• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • tetik ciorcila

  Banca Transilvania a inaugurat al treilea sediu în Roma. BT Villanova are ca strategie atât atragerea clienților persoane fizice cât și juridice.

  Oferta cuprinde depozite, credit imobiliar, BT24 Internet Banking şi Mobile Banking, card de debit, servicii de transfer rapid de bani între BT Italia şi BT Romania, încasări de cecuri, plăţi şi încasări SEPA etc.

  Personalul băncii furnizează consultanţă în limba română şi italiană, iar clienții au acces liber la Internet în cadrul agenţiei,.

  Se pare că decizia băncii de a deschide a treia sucursală în capitala Italiei constă în câștigurile pe care l-ar obține din atragerea  de clienți dintre cei 154.000 de români ce trăiesc în provincia Roma.
  Cele mai populare servicii la BT Italia sunt următoarele: transferul de bani către BT România şi creditul imobiliar pentru achiziţionări în România, potrivit unui comunicat al băncii.
  Banca Transilvania s-a extins în Italia în ianuarie 2014. Are 3.500 de clienţi şi o echipă formată din români şi italieni.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top