• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • Fondul European pentru Europa de Sud-Est (EFSE) a aprobat acordarea unui împrumut de 20 de milioane de euro BT Leasing.

  Subsidiară a Grupului Financiar Banca Transilvania, BT Leasing oferă soluții financiare dedicate susținerii afacerilor antreprenorilor locali.

  “Este al doilea împrumut din partea Fondului European pentru Europa de Sud-Est, primul fiind derulat în perioada 2007-2012. Prin această nouă soluție vom putea susține antreprenorii din România, în special microcompaniile și IMM-urile având în vedere că leasing-ul financiar este cea mai facilă formă de finanțare a investițiilor pentru astfel de companii”, a spus Ionuț Morar, director general BT Leasing.

  EFSE a fost inițiat de către KfW Development Bank (KfW) cu sprijinul financiar a Ministerului Federal pentru Cooperare Economică și Dezvoltare din Germania (BMZ) și a Comisiei Europene. Scopul său este de a stimula creșterea economică și prosperitatea în țări precum Albania, Armenia, Azerbaijan, Belarus, Bosnia și Herzegovina, Bulgaria, Croația, Fosta Republică Iugoslava a Macedoniei, Kosovo, Georgia, Moldova, Muntenegru, România, Serbia, Ucraina și Turcia. Deoarece accesul la finanțare reprezintă un factor cheie în ceea ce privește dezvoltarea segmentelor antreprenoriale micro, mici și medii, EFSE se focusează pe susținerea sectoarelor financiare locale în scopul îmbunătățirii abilității acestora de a oferi finanțări adecvate și sustenabile.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top