• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • tetik

  Banca Transilvania este în plin proces de preluare a Volksbank amânând lansarea ofertelor de conversie pentru creditele CHF.

  Omer Tetik, CEO BT  a anunţat faptul că banca nu va face conversia la cursul istoric, ceea ce nici Volksbank nu anunţase.

  Mai mult, Tetik a precizat că discountul nu va fi acelaşi pentru toţi clienţii, ceea ce face ca oferta BT să nu devină un precedent pentru alte bănci, rămânând un caz particular.

  Conform lui Tetik, conversia poate avea un discount ce se va situa între 5% şi 25%, în funcţie de situaţia clientului.

  Referitor la stadiul procesului de preluare Omer Tetik, a declarat că mai sunt aproximativ două luni până la închiderea tranzacţiei.

       Clienţii au profiluri diferite şi pentru fiecare vom oferi soluţii diferite.  Nu vom face o conversie la cursul istoric.
  Vom propune o conversie a creditelor din CHF în lei, la cursul actual, la care vom aplica un discount semnificativ. Pentru unii, 5% poate să fie mult, iar pentru alţii, 20-25% poate să fie prea puţin.   Scopul nostru este reducerea expunerii toale a clienţilor şi a ratelor lunare, a declarat astăzi Tetik.

  Banca Transilvania a  semnat în decembrie preluarea a 100% din acţiunile Volksbank România. Cele două bănci acţionează separat până la sfârşitul preluării.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  One Response to BT nu va oferi acelaşi discount clienţilor CHF Volksbank. Tetik: 5% poate să fie mult iar 25% poate să fie puţin, depinde de caz

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top