• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • Banca Transilvania (BT) a anunţat vineri că va iniţia o ofertă de achiziţionare a participaţiilor minoritare din Bancpost.

  BT vrea să cumpere 25.146.694 acţiuni din capitalul social al băncii, adică 0,85% din numărul total de acţiuni cu drept de vot.

  ”Preţul oferit pentru o acţiune este de 0,2848 lei (preţul plătit de BT către Eurobank Group), iar oferta de preluare este valabilă în perioada cuprinsă între 25 aprilie şi 29 iunie 2018, pentru orice acţionar Bancpost interesat. Banca Transilvania va informa investorii privind rezultatele ofertei de achiziţionare imediat după finalizarea procedurii”, a spus BT într-un comunicat transmis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

  BT a devenit proprietarul pachetului majoritar de acţiuni (99,15%) deţinut de Eurobank Group la Bancpost, respectiv al acţiunilor deţinute la ERB Retail Services IFN şi ERB Leasing IFN.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top