• 4,6656

 • 3,9462

 • 4,0129

 • 165,6222

 • mf

  O delegaţie comună a Fondului Monetar Internaţional (FMI) şi Comisiei Europene (CE) va veni la Bucureşti în intervalul 2-10 decembrie pentru a discuta cu oficialii români proiectul legii bugetului pentru anul 2015, se arată într-un comunicat al Ministerului Finanţelor Publice.

  Misiunea ce va veni la Bucureşti  va fi condusă din partea FMI de Andrea Schaechter, iar din partea CE de Istvan Szekely.

  Misiunea este una dedicată strict proiectului legii bugetului, nu reprezintă o misiune de evaluare a angajamentelor pe care ţara noastră şi le-a asumat în faţa FMI în cadrul acordului de tip preventiv semnat între partea română şi reprezentanţii creditorilor externi. Ulterior discuţiilor cu reprezentanţii instituţiilor financiare internaţionale, proiectul legii bugetului pentru anul viitor va fi supus dezbaterii publice şi transmis Guvernului spre aprobare’, a precizat MFP.

  Acest articol este proprietatea Pagina de Bănci și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

  Related Posts

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Scroll to top